Carolina Wiklund

Linkan

Publicerad 2015-08-22 13:52:42 i Allmänt,






Gårdagen bestod av ett fullt program. Vi hann inte ens dricka upp kaffet på morgonen så stod reparatören och bankade på dörren och skulle laga duschen (vi har varit tvungna att duscha iiiiskallt so far).
Sedan drog Elin till skolan och jag sprang till Pressbyrån och köpte ett pendelkort. Jag hann gå vilse några gånger och bli helt slut innan jag väl kom till resecentrumet. Sedan var ju hela tågresan i sig ett jäkla äventyr men jag träffade iallafall 2 härliga tjejer på perrongen så tågresan gick väldigt väldigt fort. Väl framme i Linköping så mötte jag Lisa och vi gick till espresso house och köpte med oss fika som vi tog med till Stångån. Det var så himla roligt att träffa några kommande klasskompisar redan före uppropet som är på måndag. 
Efter det blev det middag på Espresso house innan jag gick mot domkyrkan och mötte upp Lisa och hennes kompisar som skulle på Rix FM festivalen. Kvällen bestod av festival och öl på Platåns uteservering innan jag och Elin tog pendeln hem. 

Idag har vi storhandlat på ett lite större Ica som låg några kilometer bort. Många backar, 20+ grader och tunga kassar gjorde att en vanlig tur till affären blev rena bootcampen. Nu håller Elin på springer runt och fixar sig för Nolle p medan jag dricker kaffe och förbereder mig på en lugn filmkvällas-lördag. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela